понеділок, 8 квітня 2013 р.

Мерьем Узерлі не потрапила в аварію

Слухи про те що Мерьем Узерлі потрапила в аварію виявились брехнею
Сьогодні на фейсбуці з'явився запис на арабській мові і фото розбитої машини з надписом що Мерьем Узерлі потрапила у аварію і зараз у лікарні!
Усі одразу переклали надпис на фото і почали писати в групах що Мерьем Узерлі потрапила в аварію! Але насправді, у цьому записі пише ось
"Майбутні батьки помирають віджахливих ударів і втекти аварії на шляху в пологовому відділенні, але їх дитина хлопчик доставлений у зв'язку з трагічною сцени і виживає.
Молодий єврейської православної пару дорозі в лікарню, щоб їх перша дитина загинули в автокатастрофі рано вранці в неділю, але їх дитина вижила.
Натан і Raizy Глаубер, як 21, використовували автосервіс, щоб піти в лікарню, коли інший автомобіль врізався в бік їх на перехресті в районі Вільямсбург в Брукліні, сказав хасидської громади активіст Ісаака Авраамом.
Натан Глаубер був оголошений мертвим в лікарні Beth Israel, в той час як його дружина померла в Бельвю, повідомляє поліція."
Хтось вирішив пожартувати і зробив на фото із розбитою машиною запис про Мерьем Узерлі. Тому це все брехня про те що Мерьем Узерлі потрапила аварію!


Немає коментарів:

Дописати коментар