суботу, 27 квітня 2013 р.

АКТОРИ, ЯКІ ОЗВУЧУЮТЬ РОКСОЛАНУ І СУЛЕЙМАНА, ПОКАЗАЛИ СВОЇ ОБЛИЧЧЯ

Озвучування 3 сезону серіалу "Величне століття. Роксолана" українською мовою в розпалі. Сьогодні канал 1+1 познайомив журналістів з акторами, котрі озвучують головних героїв історичної саги.
Сулейман Пишний в Україні говорить голосом актора Михайла Жоніна. Вони навіть зовні чимость схожі - обоє статні, хіба що Михайло не має бороди. До речі, Жоніна затвердили на роль султана з першого дубля. Рудоволоса Хюррем з екранів телевізорів говорить голосом тендітної актриси Юлії Перенчук. На озвучування головної героїні було кілька претенденток, проте саме Юлії довірили цю роль - адже її голос зробив Роксолану максимально жіночною.
Взагалі в українській озвучці серіалу "Величне століття. Роксолана" бере участь 35 людей. Як жартують у творчій команді, для телебачення це "нечувана зухвалість". Підготовчий період триває близько місяця, після чого творці "видають на гора" по три українських серії на тиждень.
3 сезон улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана" стартує на 1+1 вже скоро. У ньому буде 20 серій: у Сулеймана з'явиться нова кохана, а у Хюррем - нова суперниця.

Більше читайте тут: http://www.1plus1.ua/pro-kanal/novyny/aktori-yaki-ozv..

Немає коментарів:

Дописати коментар